За нас

Публикация-page0001

Ние знаем, че бъдещето и просперитета ни зависи и се основава на доверието на нашите клиенти, което се стремим да си заслужим.

Основната дейност, с която се свързва името БОНД 2001 в строителния бранш е производство и търговия на високоефективни, енергоспестяващи строителни системи и материали, за качествено строителство.

БОНД 2001 е запазена търговска марка на строителни продукти българско производство. Производствената база се намира в близост до гр.София, на територията на бившия циментов завод “Темелково”.

Всички продукти БОНД 2001 се продават успешно, чрез създадена дистрибуторска мрежа на територията на цялата страна. Търгува се с повече от 20 дистрибутора в големите и средни градове в България.

Стремежът на целия екип е да разшири услугите и гамата продукти, за да отговори успешно на очакванията на всички настоящи и бъдещи клиенти.

Създали сме над 50 продукта, произведени под търговската марка БОНД 2001 за сигурно и висококачествено строителство.

Ежедневно всеки от нас работи за подобряване качеството на използваните методи и технологии в производството на строителни материали, за да отговори на постоянно повишаващите се изисквания на европейския пазар.

Екипът ни от висококвалифицирани хора, работи усилено за развиването на предлаганите продукти и за разширяването на пазарния дял.

Ръководството следва точно поставените си цели, разчитайки на квалифициран персонал, инициативен и отговорен.

Благодарим Ви за вниманието, което отделяте на продуктите с марка Бонд 2001.
Благодарим Ви, че ни избрахте и подкрепяте българското производство.

 

IMG_0006IMG_0007IMG_0008

ISO 9001ISO 14001 ISO 45001 CEM 42.5

Във връзка с основната си дейност,производство и продажба на сухи строителни смеси,

”Бау Център ”ЕООД има инвестиционно намерение, закупувания до сега продукт ,

окалина/нагар от фирма посредник, да се закупува директно от производителя.