Иновативни продукти

МУЛТИ ТЕРМО БОНД МВ 200

МУЛТИ ТЕРМО БОНД МВ 200

Високоефективно леко лепило и шпакловка с допълнителни топлоизолационни качества, за саниране и реновиране на сгради. Специално разработен за лепене и шпакловане на топлоизолационна системата  МУЛТИПОР.

Цвят -

Описание

Леко високоефективно лепило и шпакловка с фибри на основата на супер лек пясък и специални добавки за залепване и шпакловане на енергоспестяващи топлоизолационни плочи  МУЛТИПОР. Мулти Термо Бонд МВ200 е високоефективен и негорим, има отлични енергоспестяващи показатели и топлоизолационни качества.

 

Разходна норма

За лепене стандартно с една торба МУЛТИ ТЕРМО БОНД МВ200 от 20кг. при дебелина на лепилото 5мм. се покриват  около 6кв.м. или около 3,5кг. до 5,2кг. суха смес разход за 1 кв.м. При неравни основи разходът се увеличава.

За шпакловане с една торба МУЛТИ ТЕРМО БОНД МВ200 от 20кг. шпакловка на два слоя се покриват от 5 до 8 кв.м в зависимост основата. При неравни основи разходът се увеличава.

Опаковка

20кг.

Код на продукта

МВ200

МУЛТИ ТЕРМО БОНД МВ 200

МУЛТИ ТЕРМО БОНД МВ 200

Високоефективно леко лепило и шпакловка с допълнителни топлоизолационни качества, за...

АНТИОБЛЕДЕНИТЕЛ  ICE KILLER

АНТИОБЛЕДЕНИТЕЛ ICE KILLER

Високоефективен специално разработен продукт за топене на сняг и лед с удължено действие, на база калциев хлорид с натриев хлорид с висока чистота и специални добавки.
ICE KILLER съдържа инхибитор (антикорозионна добавка) против корозия, което го прави подходящ за третиране на обществени и търговски обекти. Продукта работи успешно и има мощен синергиен ефект дори при температура до минус -20 °C.
Количеството и действието на топене, зависят от температурата на околната среда, условията на снеговалеж, както и от дебелината на леда и отъпкания сняг.
Приложение:
Използва се главно за разтопяване и почистване на сняг и лед от асфалтови и бетонни повърхности. ICE KILLER е подходящ за третиране и почистване на заледени и заснежени обществени пътища и търговски площи.
Предимства на ICE KILLER :
-Разтопява лед и сняг при температура до минус 20°C и има мощен синергиен ефект, което го прави приложим в широк диапазон зимни температури (за сравнение солта работи до минус 4-5°C).
-След третиране с ICE KILLER, разтопеният лед лесно се почиства до черен асфалт.
-Има удължено действие и не позволява обратно заледяване.
-Не разрушава обработените площи и не уврежда обувките.
-Не оказва вредно влияние върху улиците, зелените площи, растенията, водоемите и като цяло върху околната среда.
-Химически не въздейства на бетона, като въздействието му е сходно с това на обикновенна вода.
-Не оставя следи от бял прах по обработваните повърхности.
-При правилно приложение ICE KILLER е по-екологичен по отношение на почвата, тревата, растителността и околната среда в сравнение с други конкурентни продукти(чиста сол).
-Продуктът е удобен и лесен за приложение в сравнение с други противообледенители и намалява разходната норма като се влага до 70% по малко количество.

Цвят -

Описание

Разходна норма

От 10 – 50 гр. за 1 кв.м. в зависимост от температурата на околната среда и дебелината на леда

Опаковка

Чували със защитно фолио 25 кг.
В палет 60бр.-1500кг

Код на продукта

АНТИОБЛЕДЕНИТЕЛ  ICE KILLER

АНТИОБЛЕДЕНИТЕЛ ICE KILLER

Високоефективен специално разработен продукт за топене на сняг и лед...