Контакти

 

Централен офис :
гр.София, п.к.1614, ул. Жамбилица 16, Партер
тел. 02/956 95 14,тел.fax: 02/956 95 13
мобилен: 0888 914 841
e-mail: office@bond2001.com
виж google карта

Централен склад :
гр.София, бул.Ломско шосе и Околовръстен път
мобилен : 0898 489 614

мобилен : 0888 977 223
виж google карта
BOND 2001_back

Производствена база : 
гр. Батановци,област гр. Перник,Бивша горна площадка на завод „Гранитоид”виж google карта

 

 

 
  • BG
  • EN
  • RU