Производство

БОНД 2001 – ЗНАНИЯ, ОПИТ, ВИЗИЯ, ИНОВАЦИИ

През 2001 година стартирахме производството на строителни продукти БОНД 2001 – търговска марка, създадена с много труд и с визия за бъдещето. Всеки един наш продукт се произвежда със сърце, знания, опит и визия за бъдещето, на място с голяма история. Производствената ни база се намира на територията на бившия циментов завод “Гранитоид” в град Батановци, построен през далечната 1911г. Преди Втората световна война, завод “Гранитоид” е давал около 80% от всичките 225000т. цимент, произвеждани годишно в страната.
Днес ние от БОНД 2001 работим усилено с мисъл за бъдещето и всяка година инвестираме в изграждането на нови поточни линии и в разширяване на производственият цикъл. С течение на времето, с много постоянство и иновативни идеи, БОНД 2001 вече се превърна в търсена и утвърдена марка в строителството.
Всички наши продукти са постоянно пречупвани през призмата на последните научни постижения и през собствената ни визия за създаването на още по-съвършенни продукти.
През последните няколко години БОНД 2001 следва своя собствена концепция за продуктите на бъдещето и създаде една нова продуктова линия, наречена BAU EXPERT, която е изцяло базирана на иновацията.
Използването на нови методи в производството и влагането на много компонентни и много функционални нанодобавки, ни даде значителен напредък и стимул да създаваме все по-съвършенни продукти.

  • Саморазливни замаски, шпакловки и строителни разтвори с високи физико-механични показатели и дълговечност R натиск 40-100 MPa.
  • Строителни разтвори и бетони за бетонни изделия, подови конструкции, щамповани, шлайфани и полимерни с R натиск 60-100 МРа.
  • Качествено нови декоративни и корозоустойчиви покрития.

Щастливи сме, че БОНД 2001 успя да наложи името си, като синоним за качество.
За нас е привилегия да посрещнем бъдещето заедно!

Във връзка с основната си дейност,производство и продажба на сухи строителни смеси,

  ”Бау Център ”ЕООД има инвестиционно намерение, закупувания до сега продукт ,

   окалина/нагар от фирма посредник, да се закупува директно от производителя.